Az ITHub jelöltadatbázisa
Fókuszban a hatékonyság.
Az ITHub jelöltadatbázisa
Fókuszban a hatékonyság.
Minden fontos információ kéznél van

A felhasználói felületek tervezésekor elsődleges szempont volt az átláthatóság és a megjelenített információk egyensúlyának megtartása. Szűrőfelületeinken már az előtt áttekintheti a jelöltek legfontosabb preferenciáit, hogy megnézné a profiljukat, ezzel időt és felesleges kattintásokat takarítva meg.

ithub user browse
Az önéletrajz és a szakmai profil nem ugyanaz

A klasszikus önéletrajz egyszerűen alkalmatlan arra, hogy egy informatikus szakmai tapasztalatait, technológiákban való jártasságát pontosan körülírja. Ezzel szemben az ITHub adatbázisában található profilok logikusak, jól strukturáltak, hogy azokat az információkat hangsúlyozzák ki, melyek a kiválasztáskor a legfontosabbak.

ithub user profile
A szakmai kompetenciák mindenek előtt

Más szakterületekkel szemben az informatikusokról a legtöbbet az általuk használt technológiák mondanak el. Éppen ezért az ITHubon található profilok központi eleme a jelölt szakmai tudásának számszerű kivonata. Ugyanitt találhatóak meg a szakemberek Stack Overflow pontjai is, melyek objektív képet adnak egy adott technológiában való jártasságról.

ithub user skills
Rendszerezze jelöltjeit könnyedén

Ha már megtaláltuk egy adott pozícióra a megfelelő jelölteket, akkor is nehézségeket okozhat a felvételi folyamat menedzselése. Az ITHub adatbázisában a jelöltjeit tetszés szerint mappákba rendezheti, hogy felülkerekedjen a káoszon.

ithub user save
Ne maradjon le egyetlen jelöltről sem

Szeretne elsőként értesülni az adatbázisunkba regisztráló szakemberekről? Mentse el korábbi szűrési feltételeit, hogy értesítést kapjon, ha egy Ön által keresett jelölt létrehozza szakmai profilját az ITHubon!

ithub user agents
Meggyőzték a látottak?

Tekintse át ajánlatainkat, és böngésszen adatbázisunkban akár már ma!

Ajánlatok áttekintése