Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Mosoly Patikák

Bemutatkozás

A CÉGCSOPORT TÖBBSÉGÉBEN HAGYOMÁNYOS PATIKÁKAT TÖMÖRÍT, 2010 ÓTA FOLYAMATOSAN ÉPÜL A MOSOLY PATIKÁK BRAND.

Jelenleg 11 patika - melyből 2 állandó ügyeletes gyógyszertár - 1 gyógyászati segédeszközbolt és 1 webáruház tartozik a céghez. A Mosoly Patika gyógyszertárainak éves nettó forgalma 2015-ben meghaladta az 1,6 milliárd forintot, vásárlószáma pedig a 350 ezret.

Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő kielégítése, elégedett vásárlói kör kialakítása a változó piaci viszonyok mellett. Jól képzett, tapasztalt munkatársak várják a vásárlókat. A cégcsoport minden patikájában igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalon, kellő odafigyeléssel kiszolgálni a vásárlókat, illetve teljeskörű felvilágosítást adni a termékekkel kapcsolatban. Gyógyszertáraink küldetése a gyógyítás, az ember és az egészség megóvása.

Cégünk 2016-ban nyitotta online patikáját, melyet a gyógyszerészeink által lektorált edukációs tartalommal láttunk el. Életmódmagazinunk révén felelősséget vállalunk azért, hogy mind az egészséges életmódra törekvő, mind azok, akik már valamilyen tünettel, betegséggel küzdenek valós, megbízható információkkal legyenek felvértezve. Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki a témában releváns partnerek ajánlásaival.

Alkalmazott technológiák, módszertanok

node.js
CSS
JavaScript
MySQL
HTML
Git
PHP

Állásajánlatok

Sajnáljuk, ennek a cégnek jelenleg nincs aktív hirdetése az ITHubon, de nézz szét a többi ajánlatunk között, biztosan találsz valami érdekeset!

Kapcsolat

6000 Kecskemét, Kisfaludy út 6-8
Ágazat: Egészségügy
Telefon: +36 (70) 698-0977