Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

BCA Hungary

Bemutatkozás

Külső, független tanácsadóként Ügyfeleink céljait megértve találunk megoldást kihívásaikra.

Az üzleti és az IT nézőpont ma már nem válhat el egymástól, ezért egységes megoldást mutatunk mind szervezeti, folyamati, mind IT nézőpontból. Javaslatainkat kreatív tanácsadói csapatunk tapasztalatára, és a megismert legjobb gyakorlatokra támaszkodva, hatékony módszertanok és a legújabb technológiák alkalmazásával valósítjuk meg.

Küldetésünk

Ügyfeleink céljait megértve segítjük őket sikereik elérésében. Szakmai maximalizmusunk és felelősségteljes hozzáállásunk az, ami miatt évről évre töretlenül megbíznak bennünk megrendelőink és partnereink.

Csapat

Elkötelezett csapatunk juttatott el bennünket oda, ahol most vagyunk. Odafigyelünk egymásra, az inspiráló közösség motivál és támogat bennünket a szakmai és személyes céljaink elérésében.

 

Kiemelt szolgáltatásaink

IT megoldásszállítás és rendszerintegráció: üzleti igények hatékony kiszolgálását megvalósító informatikai megoldások funkcionális és technikai tervezése, fejlesztése, projekt- és programmenedzsment (CRM, SFA, webshop, web self-care, stb.).

Folyamatautomatizálás (RPA, Robotic Process Automation): üzleti folyamatok automatizálási lehetőségeinek felmérése, robotok tervezése, fejlesztése, futtatása, visszamérése különféle keretrendszerekben, komplex nagyvállalati IT környezetben.

Tesztelés és tesztautomatizálás: IT megoldások minőségbiztosítása és biztonságos élesbe állítása E2E megközelítéssel; manuális tesztelés, tesztautomatizálás, performancia tesztelés.

Üzleti tanácsadás: folyamatszervezés, üzleti folyamatok és modellek elemzése és újratervezése, szervezeti hatékonyság növelése, struktúra átalakítása, stratégiai tanácsadás és változásmenedzsment.

IT stratégiai tanácsadás: informatikai megoldások kiválasztása és bevezetése, módszertani támogatás (SCRUM).

Alkalmazott technológiák, módszertanok

SQL
automated testing
project scheduling
scripting
testing
performance testing
project management
software planning and design
Automation tools
Business Analyst
consultant

Állásajánlatok

Sajnáljuk, ennek a cégnek jelenleg nincs aktív hirdetése az ITHubon, de nézz szét a többi ajánlatunk között, biztosan találsz valami érdekeset!

Kapcsolat

1117 Budapest, Infopark sétány 1
Ágazat: IT
Email: info@bca.hu