Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

3DHISTECH

Bemutatkozás

A 3DHISTECH a digitális mikroszkópok fejlesztésében és gyártásában élenjáró, Európában piacvezető vállalat. A magyar kutatói és klinikai orvoslás egyik legnagyobb innovációs mérföldköve. 

Fejlesztéseinkkel olyan orvostechnikai eszközöket bocsátunk a diagnosztika és a kutatások szolgálatába, amelyek egyedülálló módon teszik lehetővé a szövettani, genetikai eltérések megjelenítését, kiértékelését és archiválását. 

Kulcsszavunk az Innováció!

Eredményeinket üzleti sikereinken felül számos díjjal is elismerték. Innovációs Nagydíj, többszörös Innovatív Exportőr díj, Nemzetközi Digitális Mikroszkóp versenyen, többszörösen díjazott.
A nemzetközi vállalatok után az egyik legtöbb szabadalmat benyújtó magyar cég vagyunk.

Miért a 3DHISTECH?

Munkatársaink számára kulcsfontosságú, innovatív és jövőbe mutató tevékenységi kört garantálunk, a legkorszerűbb technológiák továbbfejlesztésén keresztül, állandó fejlődési lehetőséget biztosítva számukra.
A vezető technikák mindennapi használata, és annak eredményessége világszínvonalú érdeklődést generál, mely figyelem cégünket vezető fejlesztési vállalatként értékeli a piacon.
Egyértelműen a jövő termékeit készítjük, az arra nyitott fiatalos lendülettel, és szemléletmóddal.
Tíz éve egyetemi kutatásként kezdtük megalkotni és fejleszteni a tárgylemezszkenner-rendszert, amely innovációra évekkel ezelőtt céget építettünk, és ez pedig a fiatalos, eltökélt és segítőkész csapat erejét, és a bennük rejlő potenciál maximális kihasználását mutatja.
Ugyanis hisszük, hogy rengeteg feltérképezetlen lehetőség, és ötlet dolgozik még bennünk, türelmetlenül várva a megvalósításra. Ehhez az orvosi történelmet formáló csapathoz tartozhat az a jelentkező, aki felvételt nyer vállalatunkhoz!

Kiket keresünk?

Cégünk számára a folyamatos fejlődés prioritása garantálta a múltban és garantálja ma is a konstans vezető pozíciót a piacon, ami miatt állandó igény mutatkozik szoftverfejlesztők iránt. Így elsősorban ezen munkakörök betöltésére keresünk új, kreatív, és közvetlen munkatársakat.
Ugyanakkor további pozíciókra is szeretnénk új kollégákat felvenni, a fejlődés és terjeszkedés végett.


A meghirdetett munkakörök listája itt található: http://www.3dhistech.com/karrier

Alkalmazott technológiák, módszertanok

WPF
C#
OOP
Hardware
Windows
OO design
C++
SCRUM
Visual Studio
WinForms
C
hardware programming
Agile
Object Oriented Analysis
C++ Builder

Állásajánlatok

Sajnáljuk, ennek a cégnek jelenleg nincs aktív hirdetése az ITHubon, de nézz szét a többi ajánlatunk között, biztosan találsz valami érdekeset!

Kapcsolat

1121 Budapest, Konkoly-Thege M. út 29-33
Ágazat: IT