Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Újdonságok: nyilvános profilok, mobil verzió

Gépház 2014. február 16. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Az elmúlt napokban, hetekben apró javítások mellett két fontos funkcióval bővült az ITHub: végre elkészült az oldal mobilra optimalizált verziója, ill. elindítottuk a nyilvános profil-oldalakat.

A portál mobilos, reszponzív verziójának elkészítésével egy nagy hiányosságot pótoltunk. A dolog egyelőre kísérleti jelleggel üzemel, így bármilyen hibát, észrevételt nyugodtan jelezzetek felénk.

A nyilvános profil egy izgalmas újítás, ugyanis ennek segítségével (ha a beállításokban a profilotokat publikusnak jelöltétek), elérhetővé válik egy afféle online CV-ként működő oldal, aminek a közvetlen linkjét megoszthatjátok bárkivel. Az elérhetőségeiteket ezen természetesen nem jelenítjük meg, és a Google sem indexeli őket, így valóban csak az láthatja, akivel megosztjátok az említett linket. Hosszútávú célunk ezzel a projekttel az, hogy lehetőséget adjon egy olyan IT-s CV/profil összeállítására, ami teljes képet ad rólatok, és nem mellesleg jól néz ki (természetesen a nyilvános profil is mobilbarát).

Ezt továbbgondolva adja magát az ötlet, hogy ezeket a profilokat jelentkezésre is lehessen majd használni (megfelelő kitöltöttség mellett), feleslegessé téve ezzel fájlok feltöltését — ez is a tervezett funkciók között van.

Címkék

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!

Hasonló cikkek