Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Részletes kompetenciák az ITHubon

Gépház 2015. május 20. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Egy igen fontos, és hasznos fejlesztéssel tértünk vissza hosszú hallgatásunkból: ezentúl (profilotok megfelelő részletességű kitöltése esetén) a kompetenciáitok súlyozva jelennek meg, ezzel is pontosabb képet mutatva karrieretekről, és szakmai tudásotokról. Lássuk, hogy néz ki a dolog élesben...

Tapasztalatok részletezése

kompetenciák részletezése

Ezentúl a munkahelyekhez is külön megadhatjátok az ott alkalmazott technológiákat, hasznosított kompetenciákat

Ahogy a fenti képen is látható, a munkatapasztalatoknál egy kisebb, és egy nagyobb változtatást eszközöltünk. Egyrészt a jövőben már megjelölhetitek, ha projekt jelleggel dolgoztatok valahol/valamin, másrészt pedig - és ez a fontosabb - megadhatjátok, hogy milyen kompetenciák kellettek az adott munkakör betöltéséhez. Utóbbi azért nagyon fontos, mert ennek a fejlesztésnek köszönhetően súlyozva jelennek meg a kompetenciáitok, annak megfelelően, hogy melyikkel mennyit foglalkoztatok a karrieretek során.

Kulcskompetenciák

kompetenciák részletezése

A korábban megadott kompetenciák sem vesznek kárba

Természetesen a korábban megadott képességeitek se vesznek kárba. Profilotok frissítésekor érdemes itt azokat a kulcsszavakat meghagyni, melyeket szeretnétek kiemelni a többi közül , ezzel is jelezve, hogy miben vagytok igazán erősek.

A végeredmény

Ha minden szükséges információt megadtatok, akkor egy ehhez hasonlóan részletezett kompetenciahalmazt kaptok majd:

kompetenciák részletezése

Évenként 1 tapasztalati pont jár, továbbá a kulcskompetenciákra még 1 pont

Hogy a profilotok kitöltését, vagy későbbi frissítését megkönnyítsük, beüzemeltük a Profilvarázslónkat is, melyben hasznos tippekkel vezetünk végig mindenkit a néhány lépéses folyamaton.

Címkék

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!

Hasonló cikkek