Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Nyerő lesz a június az ITHubon!

Gépház 2015. június 4. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Utoljára 2 éve, az ITHub indulása előtt rendeztünk egy előregisztrációval egybekötött nyereményjátékot, melyet akkor igen nagy érdeklődés övezett. Adta tehát magát a dolog, hogy újra megmozgassunk kicsit benneteket, így június végéig 3 értékes nyereményért szállhattok harcba, és ha ügyesek vagytok, a győzelmi esélyeiteket is megsokszorozhatjátok. Játékra fel!

lg 21:9 monitor samsung ssd 850 evo

Mit nyerhetsz?

3 db nyereményt sorsolunk ki:

Valószínűleg egyik eszközt sem kell bemutatnunk senkinek, de azért néhány szót ejtenénk róluk a teljesség igénye nélkül. Aki szeret 2 monitoron dolgozni egyszerre, az bizonyára örömmel fogadta a 21:9-es, ultrawide monitorok megjelenését. Az általunk felajánlott LG 29UM55-P is egy ilyen monstrum, 29"-os IPS panellel, 2560x1080 pixeles felbontással, 2 db HDMI csatlakozóval, és 1 db Display Porttal (a 2 HDMI bemeneten egyszerre két különböző forrás jelét is ráküldhetjük).

Az SSD meghajtók sem új keletű dolgok, ám mostanában jutott el a fejlődésük arra a szintre, hogy az egyszerre megbízható, és gyors darabok is megfizethetőek lettek. Különösen élen jár ebben a Samsung, melynek a 850 EVO modellje kiemelkedő írási/olvasási sebességet nyújt. Akadoztak eddig a fejlesztőeszközeid használat közben, ha bekapcsoltál néhány segédletet? SSD-vel nem fognak!
A 850-es modell 540 MB/s olvasási, és 520 MB/s írási sebességre képes, az élettartammal pedig a tesztek alapján 75 TB-nyi írt adatig nem lesz gond.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Az első és legfontosabb: ha még nem regisztráltál az ITHubra, akkor ezt pótold! Ha ezzel megvagy, akkor a következő dolgokra figyelj még:

  • profilod legyen publikus
  • profilod kitöltöttsége érje el a 86%-ot
  • profilod legyen friss (2015.04.01. után frissített)

Ne aggódj, a fiókodba belépve látni fogsz egy ilyen gombot:

dashboard promo info

Ha rákattintasz, a lenyíló dobozban minden fontos infót megtalálsz a játékban való részvételedről.

Hogyan növelheted a nyerési esélyeidet?

Azért, hogy egy kicsit feldobjuk a játékot, mindenkinek esélyt adunk arra, hogy egynél többször is bekerüljön a képzeletbeli "kalapba", melyből majd a nyertesek kerülnek ki. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy meghívod ismerőseidet az ITHubra, a többi már rajtuk múlik. Szintén a fiókodba történő belépést követően találkozhatsz egy ilyen gombbal:

dashboard invite

Itt tudsz email cím alapján meghívókat küldeni. Ha valaki, akit Te hívtál meg, regisztrál, majd ezt követően teljesíti a játékban való részvétel feltételeit, akkor rögtön bekerülsz újra a már említett kalapba. Természetesen ezzel a lehetőséggel nem csak egyszer élhetsz, így akár meg is tízszerezheted az esélyed a nyerésre.

Játékunk június 30-án éjfélig tart, sorsolás: július 1. 10 óra.

Nincs más hátra, játékra fel!

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!