ITHub

Karácsonyi ajándékötletek geekeknek

Karácsonyi ajándékötletek geekeknek
Kóbor Ádám
Kóbor Ádám
| ~2 perc olvasás

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy lesznek egyre hosszabbak a sorok az üzletek pultjainál, és ezzel együtt válnak egyre kétségbeesettebbé is azok, akik még nem találták meg a megfelelő ajándékot mindenkinek. Megkönnyítendő a döntést, kifejezetten geekeknek szánt ajándékötletekkel kedveskedünk nektek ezúttal.

Floppy poháralátét

floopy poháralátét

Hát van annál menőbb, mint egy karácsonyi Xbox, vagy PlayStation partin floppyt osztogatni poháralátét gyanánt? Ugye, hogy nincs!

Reszponzív jegyzetfüzet + stencil

reszponzív jegyzetfüzet reszponzív stencil

Főleg grafikusoknak, és dizájnereknek lehet remek ajándék, és megéri szettben ajándékozni.

8-bites nyakkendő

8bit geek nyakkendő

A vicces Disney-figurás, és Simpson családos nyakkendők ideje lejárt, a jövő évi karácsonyi céges partin ezzel a pixeles nyakkendővel messze veri majd mindenki a kollégákat menőségben.

Bluetooth LED-lámpa + hangszóró

led bluetooth hangszóró

Okostelefonnal vezérelhető LED-es fényforrást már régóta lehet kapni, de most valaki gondolt egyet, és megtoldotta az egész konstrukciót egy hangszóróval. Így a szilveszteri bulihoz már nem csak hangulatvilágítást kapunk, de a hangosítás kérdése is meg lesz oldva. (Na jó, én sem gondolom komolyan, hogy normális zenei teljesítményre képes a cucc, de jópofa.)

SupaBoy SNES konzol

supaboy snes

OK, én gondolkodás nélkül ezt választanám. Persze most már bármilyen okostelefonból pillanatok alatt SNES-emulátort varázsolhatunk, de élményben egyik sem fogja azt nyújtani, mint a SupaBoy.

LEGO bögre

lego bögre

Valójában nem LEGO néven fut ugyan (gondolom a jogi problémák miatt), de kompatibilis a LEGO kockákkal, így bármit ráépíthettek, vagy bárhová beépíthetitek, a lehetőségeknek - közhelyesen - csak a képzelet szab határt.

Nektek melyik a kedvencetek? Mondjátok el kommentben, vagy lájkoljátok a cikket, hátha egy ismerősötök meglátja, és meglep bennetek valamivel ;)