Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Ízelítő a funkciókból - 2. rész: A képességek, ismeretek megadása

Gépház 2013. október 27. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Veletek is megesett már, hogy meg kellett valahol adnotok a képességeiteket, de nem akartatok egy novellát begépelni a megadott beviteli mezőbe? Ha igen, akkor ti is örülni fogtok az ITHub megoldásának!

IT kompetenciák

Az elsajátított képességeitek, ismereteitek megadását a lehető legegyszerűbb módon tehetitek meg, hiszen elég csupán az informatikában közismert rövidítésekre hagyatkoznotok. Így nem kell körülményes mondatokban megfogalmaznotok azt, ami egyébként egy 3-4 karakteres mozaikszó alapján is teljesen egyértelmű egy szakmabelinek.

Ezeket a kompetenciákat a profilotokon bármikor szerkeszthetitek, LinkedIn hozzáféréssel történő regisztráció, vagy belépés esetén pedig frissítjük is őket az ott megadottak alapján. Hozzáadáshoz egyszerűen csak kezdjetek el gépelni, hogy választhassatok a felkínált lehetőségek közül. Amennyiben nem található a rendszerben az általatok megadni kívánt "skill", akkor azt újként rögzítjük a rendszerben.

Ezzel a megoldással a hirdetések közötti keresés sokkal egyszerűbb és hatékonyabb, csakúgy, mint a jelentkezők szűrése a hirdetők számára.

Címkék

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!

Hasonló cikkek