Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Ízelítő a funkciókból - 7. rész: Jelentkezés egy állásra

Gépház 2013. november 4. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Nagyon kínos helyzetek adódhatnak, ha egy állásinterjún kiderül: már nem is emlékszünk pontosan, hogy milyen pozícióra jelentkeztünk, és melyik önéletrajzunkat csatoltuk. Sokkal egyszerűbb lenne egy helyen látni, hogy mikor, hova, és milyen fájlok csatolásával adtuk be pályázatunkat.

Az ITHubon lehetőségetek lesz előre feltölteni önéletrajzaitokat, és motivációs leveleiteket (5-5 darabot mindkettőből), hogy aztán egy jelentkezéshez a szerintetek legmegfelelőbbet csatolhassátok. A feltöltött fájlokat elláthatjátok egyedi névvel, hogy könnyebben azonosíthatóvá váljanak a rendszerben, vagy természetesen törölhetitek is őket, ha újat szeretnétek feltölteni.

A releváns adatlapokon egyértelműen jelöljük, miket kell csatolnotok a pályázat benyújtásához, vagy meg kell-e adnotok fizetési igényt. Amennyiben a hirdető úgy dönt, hogy a pályáztatási folyamatot az ITHub rendszerén belül szeretné kezelni, akkor jelentkezéseiteket elmentjük, és azok paramétereit bármikor megtekinthetitek a későbbiekben.

Címkék

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!

Hasonló cikkek