Pl. "Java fejlesztő", "SAP tanácsadó", "Unix adminisztrátor"

Gépház blog
Ha szeretnél értesülni az ITHub-ot érintő legfrissebb változásokról, fejlesztésekről, akkor itt a helyed.

Elindult az ITHub jelöltadatbázisa

Gépház 2014. január 9. ITHub

Figyelem! Ez a bejegyzés több, mint 6 hónappal ezelőtt született. Ez idő alatt számos fejlesztést eszközöltünk az ITHub-on, így a benne foglalt információk lehet, hogy hiányosak, vagy nem tükrözik hűen rendszerünk aktuális működését.

Mi az a jelöltadatbázis?

Az ITHub jelöltadatbázisa egy olyan felület, ahol a megfelelő jogosultsággal rendelkező (erről a jogosultságról később lesz szó) hirdetők nem csak azoknak a regisztrált álláskeresőknek a profiljait tekinthetik meg, akik jelentkeztek egy általuk meghirdetett pozícióra, hanem azokét is, akik publikusnak jelölték meg adatlapjukat. Az álláshirdetések szűrőfelületeihez hasonlóan nyílik lehetőség a jelöltek keresésére is, kompetenciáik, nyelvtudásuk, vagy egyéb szempontok alapján, ezzel növelve az esélyét annak, hogy a hirdetők megtalálják a megfelelő szakembereket, az álláskeresők pedig elhelyezkedhessenek.

ITHub - Elindult a jelöltadatbázis

Mi változott az álláskeresői oldalon?

Kik láthatják a profilodat?

Fontos leszögezni, hogy a profilok publicitása nem teljes nyilvánosságot jelent, azok nem láthatóak az ITHub rendszerén kívül, nem jelennek meg internetes keresőkben, és a felhasználók egymás adatlapjait sem tekinthetik meg, tehát az adatvédelmi kérdésekre érzékenyek számára jó hír, hogy nagyon jól körülhatárolható a megtekintésre jogosultak köre.
Hogy még pontosabbak legyünk, az álláskeresői profilokat kizárólag azok, az ITHub rendszerébe regisztrált, és belépett hirdetők tekinthetik meg az adatbázis felületén keresztül, akiknek az adott időpontban van legalább 1 darab, élő hirdetésük.

Kik tekintették meg a profilomat?

Még nem publikáltad a profilodat? Nézd át, és tedd meg most!

Tudom-e követni, hogy kik nézték meg a profilomat?

Igen, ha profilodat publikusnak jelölted, akkor belépve, a személyes oldalad jobb szélső sávjában találod meg azt a boxot, ahol megtekintheted az utolsó 5 hirdetőt, akik megnyitották az adatlapodat.

Kik tekintették meg a profilomat?

Mi változott a hirdetői oldalon?

Jelöltadatbázis menü

Az ITHub jelöltadatbázisát belépés után a Jelöltadatbázis menüpontból érhetik el. Fontos még egyszer megemlíteni, hogy az adatbázis használatára kizárólag azok a hirdetők jogosultak, akiknek van legalább 1 darab aktív hirdetésük a rendszerben.
A menüpont alatt egy hármas tagolású választófelület található, ahonnan a különböző funkciók érhetőek el.

Szűkítő keresés

A szűkítő keresés segítségével úgy válogathat a jelöltek között, hogy csak azokat a személyeket fogja látni, akik az összes, kiválasztott feltételnek megfelelnek. Például egy állás esetében, aminek a betöltéséhez Java és C# programozási ismeret is szükséges, ott nem fognak megjelenni azok a jelöltek akik csak az egyik, vagy csak a másik képességgel rendelkeznek.

Részletes keresés

A részletes keresés használata esetén a kiválasztott, egy csoportba tartozó feltételek között vagylagos kapcsolat lesz, tehát Ön azokat a személyeket fogja látni, akik legalább az egyik kompteneciával, vagy nyelvtudással rendelkeznek a megadottak közül.

Jelöltfigyelők

Mindkét fenti keresési mód esetében lehetősége van a feltételeket elmenteni, és azokat később pár kattintással előhívni. Itt tekintheti meg, hogy az Ön által korábban elmentett jelöltfigyelőknek kik felelnek meg, illetve törölheti is őket, vagy megváltoztathatja azok értesítési beállításait.

Jelöltfigyelők mentése

Ajánlott jelöltek - az álláshoz igazítva

Ha keresés nélkül, azonnal szeretné tudni, hogy egy éppen futó, aktív hirdetésére kik a legmegfelelőbb jelöltek adatbázisunkban, akkor elég, ha a Hirdetések menüpontban kiválasztja a kívánt pozíciót, és máris megmutatjuk, hogy szerintünk kik a legalkalmasabbak rá.

Jelöltfigyelők mentése

A legfrissebb jelöltek

Amennyiben korábban mentett el jelöltfigyelőket, úgy profiljába belépve, a "Legfrissebb jelöltek" fejlécű táblázatban rögtön láthatja a legutoljára regisztrált álláskeresőket, akik megfelelnek az elvárt kritériumoknak.

Egyéb fejlesztések, újdonságok az elmúlt időszakból

A részletes keresési feltételek is elmenthetőek állásfigyelőbe

Ezentúl nem csak az állások böngészése közben, hanem részletes keresési feltételek megadása után is lehetőség nyílik a keresési feltételek mentésére, más néven állásfigyelő létrehozására.

Google+, LinkedIn profilok

Nem csak Facebook, és Twitter profilunk, hanem LinkedIn és Google+ oldalunk is van már, érdemes minket követni, ha szeretnétek értesülni a legfrissebb hírekről, blogbejegyzésekről.

Címkék

Még nincs ITHub szakmai profilod?

Hozz létre egyet pár perc alatt, és csatlakozz a magyar IT karriercsomóponthoz!

Készítsd el szakmai profilodat!

Hasonló cikkek