Hirdetés feladása & regisztráció

Az alábbi űrlap kitöltésével adhat fel álláshirdetést az oldalon. Külön regisztráció nem szükséges, a hirdetés mentésekor ez automatikusan történik meg.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön által képviselt cég már rendelkezik munkaadói profillal az ITHubon, ne regisztráljon újból rendszerünkbe, hanem jelezze csatlakozási szándékát a support kukac ithub pont hu címen, és kollégáink hamarosan elküldik Önnek a saját hozzáférésének adatait.

Már van regisztrált profilja? Hirdetés feladásához jelentkezzen be.

A hirdetés részletei

Alapadatok

Kérjük, a pozíció megnevezésében ne adjon meg semmilyen, belső azonosításra szolgáló megjegyzést, vagy azonosítót, ezt az Egyedi azonosító mezőben teheti meg.

Úgy észleltük, hogy Ön valamilyen hirdetésblokkolót használ a böngészőjében (AdBlock, μBlock, stb...). Kérjük, hogy az alábbi szövegszerkesztő használatához kapcsolja ki oldalunkon a hirdetések blokkolását, mi pedig megígérjük, hogy nem élünk vissza ezzel ;)

Jelölje be, ha a munka a szokványosnál több utazással jár.

Szakmai kompetenciák

Itt megadhatja, melyek azok a területek, technológiák, amelyek ismerete szükséges a pozíció betöltéséhez. Új elem hozzáadásához egyszerűen csak kezdje el gépelni az adott témakör nevét (pl. Java, CSS) az alábbi mezőbe.

Elvárt nyelvtudás

Hozzáadás

Jelentkezési beállítások

Itt adhat meg olyan belső azonosítót, amellyel könnyebben azonosíthatja a hirdetését (pl. BP_JavaSenior_#13). Az azonosítót csak Ön fogja látni, és a pályázatokról kapott emailek tárgyában is szerepeltetjük.

Jelentkezés módja

A pályázatokat erre az email címre fogjuk továbbítani.

A pályázót jelentkezéskor a megadott URL címre irányítjuk.

Cégadatok
Számlázási cím
Levelezési cím

A levelezési cím megegyezik a számlázási címmel

Jelölje be, ha a cége munkaerő-közvetítéssel foglalkozik.

Csak a körzetszámot, és a telefonszámot adja meg, szóközök, elválasztójelek nélkül.

Kapcsolattartó adatai

Ezek az információk sehol sem jelennek majd meg az oldalon, kizárólag kapcsolattartási célokat szolgálnak, ezért kérjük, hogy valós adatokat adjon meg.

Kérjük, hogy az Ön saját, céges email címét adja meg.

Csak a körzetszámot, és a telefonszámot adja meg, szóközök, elválasztójelek nélkül.

Opciók

Ár: 20 000 Ft

Ár: 51 000 Ft (15% kedvezmény)

Ár: 80 000 Ft (20% kedvezmény)

Kiemelés

Ha prémium kiemelést választ, hirdetése kiemelve jelenik meg, a találati listák elején. Csak az aktuális hirdetésre érvényes!

Ár: + 16 000 Ft

Számla

Összesen: